OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN: We all know that pasta is usually a real easy recipe and indeed it is. I like to try different combinations and today I feel like not eating meat at all. Therefore, here is a quick pasta recipe for a relaxing evening.  RO: Pastele sunt foarte ușor de gătit și apelăm mereu la ele atunci când avem nevoie de ceva rapid. Astăzi nu am poftă de nici o rețetă cu carne și mă gândesc că cel mai bine ar fi să fac o rețetă simplă pentru o seară liniștită.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN :  Ingredients:

500 g of tagliatelle

For pesto:

2 handfuls of fresh basil

4 garlic cloves

Olive oil

Salt , pepper

200g of grated parmesan try not to buy already grated parmesan. It loses the flavor in that plastic bag.

1 handful of pine nuts – if you don’t have them, it works without as well.

 

RO: Ingrediente:

500 g tagliatelle

Pentru pesto:

2 mâini pline de busuioc proaspăt

4 căței de usturoi

Ulei de măsline

Sare și piper

200 g de parmezan ras- încercați să nu cumpărați parmezan gata ras. Își pierde din savoare când stă într-o pungă de plastic.

1 mână de semințe de pin- puteți să încercați și fără.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN: Put the pasta to boil with a bit of salt and 2 drops of oil. Boil according to  the instructions on the package.You will have plenty of time now for the pesto. Mix all the ingredients in a food chopper or blender. Mix it until it turns into a paste. Of course, you can also try to do it by hand – with a very sharp knife, cutting all the ingredients into small pieces or with a mortar and pestle. RO: Puneți pastele să fiarbă cu puțină sare și două picături de ulei. Fierbeți în funcție de instrucțiunile de pe pachet.În acest timp faceți pesto. Amestecați toate ingredientele într-un blender sau food chopper, până  când se transformă totul într-o pastă. Desigur, puteți face acest amestec și manual- cu un cuțit foarte ascuțit sau cu un mojar și pistil.
EN:  When the tagliatelles are boiled, you can mix them together with the pesto and grate some parmesan on top. RO: Când pastele sunt gata, le puteți amesteca cu sosul. Adăugați și niște parmezan proaspăt ras pe deasupra.

054227a6-a5a6-40d7-a62c-e1fae06600bewallpaper[1]

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s