Ce să faci cu resturile de la friptura din weekend

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAPoate în acest sfârșit de săptămână nu ai gătit friptură dar cu siguranță că atunci când o faci,  îți rămân mici bucăți de carne pe care poți să le transformi ușor într-un alt fel de mâncare

Ideea mea este să- ți pregătești din friptura rămasă , prânzul pentru a doua zi.

Ingrediente :

Friptură de curcan ( poți să folosești orice fel de carne din care ai făcut friptura)

1 morcov dat prin răzătoare

Jumătate de gulie sau țelină ( în funcție de ce ai în frigider ) dată prin răzătoare

2-3 linguri maioneză

2 lingurițe muștar Dijon

Sare, piper

Ulei măsline

Câteva fire de pătrunjel

Zeamă de lămâie

Tortilla/ lipie sau pâine

Amestecă legumele rase cu maioneza , muștarul și patrunjelul. Asezonează și apoi stropește cu zeamă de lămâie.

Încălzește tortilla și apoi așează legumele și carnea deasupra. Împachetează tortilla și este gata. Pentru un gust mai crocant , tortilla gata împachetată mai poate fi pusă încă o data pe un grătar. Enjoy!

tortilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s